Skip over navigation
« Previous Next »

Unique Precast in Dunedin

Hiding around the corner at the new Dunedin South Countdown designed by ASC Architects, is a feature wall referencing the neighbouring Gasworks Museum. According to the ODT "The design of this wall reflects attempts to recover "some of the lost history of the site", including using vertical lighting strips to represent the legs of a former gas holder tank on site, and use of different coloured wall materials to reflect black bitumen, and red brick at the gasworks."

Latest News & Case Studies

News

Longroom

PeterFell created this rich, bespoke colour for the Longroom in...

News

Bay House

Bay House by SGA Architects and Bonham Builders The Bay House has...

News

Tara Iti Clubhouse

Tara Iti Clubhouse - A Hospitality award winner at the 2018...

Case Study

Remarkables Ski Field Base Building

Curvy Basin and Remarkables Ski Field Base Building PeterFell was...

Case Study

Alp, Akabane Tokyo, Japan

IN HARMONY WITH NATURE PeterFell New Zealand's only distributor of...

Previous Newsletters

Archived Newsletters